با‌هَم

حذف حساب کاربری

از این صفحه می‌توانید درخواست حذف کامل حساب کاربری خود در با‌هَم و اطلاعات مرتبط با آن را ثبت کنید. برای اطمینان از اینکه فقط خود شما می‌توانید حساب‌تان را حذف کنید، ابتدا باید با همان روشی که همیشه وارد می‌شوید (شماره موبایل، گوگل یا اپل) وارد حساب خود شوید.

حذف فقط پروفایل دوستیابی، بدون حذف کل حساب

اگر می‌خواهید فقط اطلاعات بخش دوستیابی حذف شود و حساب اصلی با‌هَم (آگهی‌ها، انجمن و ورود با شماره موبایل) شما باقی بماند، نیازی به حذف کامل حساب نیست:

  • در اپلیکیشن با‌هَم وارد بخش «دوستیابی» شوید، سپس از «تنظیمات» گزینه‌ی «حذف پروفایل دوستیابی» را بزنید.
  • با این کار، پروفایل دوستیابی، مچ‌ها، گفتگوها و پیام‌های دوستیابی، لایک‌ها، عکس‌های پروفایل دوستیابی و فعالیت‌های ثبت‌شده در این بخش برای همیشه پاک می‌شود.
  • حساب کاربری با‌هَم، آگهی‌های کسب‌وکار/ملکی، پست‌های انجمن و کیف پول سکه‌ی شما دست‌نخورده باقی می‌مانند.

ابتدا وارد حساب خود شوید

برای مشاهده جزئیات و ثبت درخواست حذف حساب، لازم است وارد حساب خود شوید.